Počitnice gor ali dol, domžalski košarkarji so v polnem pogonu. Na zadnji dan meseca oktobra, v 5. krogu Lige ABA 2, v goste prihaja Sloboda Tuzla. Pazite, tekma se v Športni dvorani Domžale začne že ob 18. uri!

Košarkarji iz Tuzle so v dosedanjem delu sezone zbrali eno zmago in tri poraze, je treba pa v isti sapi dodati, da so izgubili proti ekipam, ki ciljajo na sam vrh 2. ABA lige, MZT-ju Skopje, Borcu iz Čačka in Sutjeski. Njihovo trenutno prvo ime je Dejan Janjić, lani član Mege Bemax, ki v povprečju dosega po 16,8 točk in 6,1 skoka na tekmo.

Krešimir Radovčić

Krešimir Radovčić, Helios Suns: “Po tekmi s Primorsko čutimo še malo utrujenosti, saj si tekme hitro sledijo ena za drugo. Ni pa to noben izgovor. V tem ritmu je sicer zelo malo časa za treninge in pripravo, vseeno pa nas na domačem parketu zanima samo zmaga.”

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: “Težko je ocenit kvaliteto ekipe Tuzle skozi dosedanje rezultate, saj so vse tekme igrali z ekipami, ki ciljajo na sam vrh lige. Ne glede na to, mi v zadnjih tekmah delujemo dobro, igramo doma in gremo po zmago.”

Vabljeni, da se nam na zadnji oktobrski dan pridružite v Športni dvorani Domžale, še enkrat, ob 18. uri! Čaka vas prenovljeni Sports Bar, pa plesalke Leaders Unified, nagradna igra Helios in Hiveterminal, ponudba pijače in prigrizkov kar na tribuni, pa še kaj bi se našlo!