Sponzorji

Klub se je v preteklih nekaj letih znašel na razpotju. Splošna ekonomska kriza, zapleteno stanje v evropski in slovenski košarki in spremenjena lastniška in upravna struktura glavnega sponzorja, je klubsko vodstvo postavila pred velik izziv zagotavljanja bodočega delovanja. Vodstvo kluba je bilo pri tem uspešno in tako ohranilo nivo delovanja kluba ter sodelovanje z generalnim sponzorjem Skupino Helios. V podporo sta nam ostala tudi druga dva tradicionalna velika podpornika Zavarovalnica Triglav in Telekom Slovenije. S pomočjo Občine Domžale se tako zaokroži družina naših največjih podpornikov.

Vsi skupaj klub prepoznavajo kot pomembno blagovno znamko in športni simbol regije. Zavedamo se, da je v današnjih časih težko namenjati sredstva za oglaševanje in druge trženjske aktivnosti, zato smo se v našem klubu odločili oblikovati pakete, ki so cenovno dostopni za vsa podjetja, ki bi želela z manjšim vložkom pristopiti k našemu dolgoročnemu projektu in postati del košarkarske družine s kar 70 letno tradicijo. Zavezujemo se, da bomo vsakemu partnerju po najboljših močeh skušali povečati vidnost in prepoznavnost njegovih blagovnih znamk, predvsem pa omogočili povezovanje z ožjim in širšim okoljem v okviru družine obstoječih in novih klubskih sponzorjev in partnerjev.

Šport dandanes velja za odlično sponzorsko platformo. Športniki so odlični komunikatorji vrednot in ciljev podjetja, zato so sponzorstva v športu dragocen trženjski pristop, v manjših okoljih kot je domžalsko, pa potrebujejo še bolj poseben, oseben in angažiran pristop k aktivaciji. Le-ta lahko vložek osmišlja.

Skupaj lahko pripravimo koncept, ki bo prilagojen vašim željam in ponudbi vaših produktov ali storitev. Pomagali vam bomo izrabiti vse prednosti in koristi, ki jih ponujajo naše možnosti. Izven samih postavljenih paketov se z veseljem prilagodimo tudi željam in specifikam vašega podjetja.

Celotno delovanje kluba in možnosti sponzoriranja so podrobneje predstavljene TUKAJ.