Uprava

VODSTVO

 

DIREKTOR
Matevž Zupančič

T: +386 (0)41 202 169
E: matevz.zupancic@kkdomzale.si

Matevž Zupančič deluje v košarki od leta 2005. Pri ljubljanski Olimpiji je sprva skrbel za komunikacije ter koordinacijo aktivnosti članske ekipe, med leti 2013 in 2017 je opravljal funkcijo direktorja kluba. Med tem je zastopal klub v različnih mednarodnih organizacijah (Evroliga, Eurocup, ABA liga). Na Univerzi v Benetkah je zaključil magisterij iz športnega managementa. Heliosu se je kot direktor kluba pridružil decembra 2017. Zupančič je tudi predsednik Združenja slovenskih prvoligašev in član Izvršnega odbora KZS.

 


VODJA PISARNE
Andrej Pustotnik

T: +386 (0)51 394 469
E:
andrej.pustotnik@kkdomzale.si

Andrej Pustotnik je dolgoletni sekretar kluba, ki je z rednim delom v klubu začel v sezoni 1992/1993. Klubu pa je v pomoč že od finalnega turnirja za mladince v Domžalah l. 1988. Dolga leta je Andrej tudi “prvi glas Heliosa” kot uradni napovedovalec na domačih tekmah.

 

 

TEHNIČNI VODJA
Aleš Erjavšek

T: +386 (0)41 527 455
E: ales.erjavsek@kkdomzale.si

Aleš Erjavšek je del Košarkarskega kluba Domžale že več desetletij. Aleš kot ekonom in “team manager” skrbi za športno opremo, vzdrževanje dvorane, stanovanj in avtomobilov, je tudi uradni predstavnik članske ekipe na tekmah. Ob vsem tem je zaposlen tudi na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale.

 

VODJA ODNOSOV Z JAVNOSTMI
Tomaž Žibert

T: +386 (0)30 341 474
E: pr@kkdomzale.si

Tomaž Žibert se je klubu pridužil pred sezono 2022/23. Domžalčan, živeč le streljaj od Športne dvorane Domžale, je v stiku s košarko od mladih let, ko jo je igral v mlajših selekcijah kluba, kasneje pa se izobraževal tudi za trenerja in košarkarskega sodnika. Izkušnje glede medijev si je pridobival kot sourednik košarkarskega podcasta Blokada in skozi urejanja družabnih omrežij, brez katerih si sodobne komunikacije ne moremo predstavljati.

UPRAVA

Upravni odbor:

Peter Orbanič – predsednik
Andrej Vidic – zastopnik društva
Aleš Klavžar
Cornelia Camondo
Matej Burger

Nadzorni odbor:

Miha Pirc
Jure Prinčič
Erik Juhant

Častno razsodišče:

Pavle Andrejašič
Martin Osterman
Peter Žibert

Častni člani kluba:

Mitja Šircelj
Sašo Grilj
Uroš Slavinec
Ladivoj Gorjan