VIP klub

Helios Suns VIP klub je prostor, kjer v klubu že tradicionalno gostimo naše povabljene goste – tako iz vrst pokroviteljev in partnerjev, kot tudi najožjih prijateljev ter podpornikov kluba. VIP prostor je bil, tako kot večina preostalih prostorov v dvorani, prenovljen pred nekaj leti in omogoča prijetno druženje za vse povabljene. V VIP prostoru vas bomo razvajali z osvežilnimi brezalkoholnimi pijačami, vrčkom piva in domače ponudbe vin. Da želodec ne bo prazen, bomo poskrbeli z narezki, na bolj pomembnih in prelomih tekmah pa tudi s toplim bifejem in slaščicami.

Če želite narediti vtis cenjene stranke in partnerje, ustvariti B2B priložnosti ali nagraditi svoje vdane zaposlene, ponujamo tudi možnost razširjenega obiska. Del VIP prostora lahko prilagodimo in opremimo posebej za vaš dogodek, naj si bo druženje za vas in vaše povabljene ob praznični priložnosti, rojstnemu dnevu, team buildingu ali pa poslovnemu druženju. Ob tem lahko že uro pred tekmo organiziramo tudi prostor za sestanek, ki ga lahko po želji »brendirate« v stilu vašega podjetja v samem VIP prostoru ali klubski sejni sobi, ki jo v tem primeru opremimo le za vas.

VIP gostoljubje je čudovit način, kako lahko s storitvijo na visokem nivoju v sproščeni atmosferi razveselite svoje goste in jim z našo pomočjo pripravite dogodek, ki jim bo ostal v lepem spominu. Če pa se ob tem uspe skleniti še kakšen posel, pa nam boste še toliko bolj hvaležni.

Tisti najbolj zvesti podporniki boste ob tem izbrali še možnost »meet and greet«, kjer se boste po tekmi lahko podružili in slikali z igralci in trenerji članske ekipe! Za organizacijo in uradno fotografiranje bomo poskrbeli mi.