Sponzorstva

Sponzorstva in donacije

Sponzorstva in donacije v našem športno-gospodarskem okolju še vedno ostajajo glavni vir financiranja kluba in podlaga za naš obstoj. Na spodnjih povezavah lahko najdete podrobne predstavitve vseh klubskih aktivnosti, oglaševalskih platfrom in pristopov, ki jih v klubu gojimo za zagotavljanje stabilnosti našega ustroja, ki pa po najboljših močeh vrača pokroviteljev vložek z vidnostjo, prepoznavnostjo in družbeno odgovornostjo.

Našo ponudbo bomo vedno prilagodili vašim željam in specifikam pokrovitelja samega. Omogočamo tako sponzoriranja članske ekipe, kot tudi povsem ločena sponzorstva mladinskega pogona ali posameznih selekcij, ki bi jim želel posamezen pokrovitelj stopiti na pomoč.

Za vse pokrovitelje in partnerje pripravljamo tudi izvrine dodatne aktivacije v okviru naših tekem, dogodkov izven parketa in na družabnih omrežjih.

Tekma Kansai Heliosa kot dogodek. Da se v Domžalah da organizirati tovrstne spektakle, je dokazal zaključni turnir NLB ABA2 lige aprila 2023.

NLB ABA2 liga

Klub si je v zadnjih letih z nastopi v mednarodni NLB ABA2 ligi še povečal svoj tržni doseg. Preko omenjenega tekmovanja, ki pokriva tržišča kar šestih držav ima klub pravico oglaševanja na LED paonjih na vseh naših tekmah, ob tam pa našim pokrovitaljem omogoča še TV oglas na Arena TV.

Za vse informacije glede sponzorstev, partnerstev in donatorskih programov, smo vam vedno na voljo na info@kkdomzale.si ali na 041 202 160 (Matevž Zupančič).