Jakša Vulić, ki je na čelo prve ekipe Helios Sunsev prišel sredi pravkar končane zgodovinske sezone, v kateri so Domžalčani prišli do drugega naslova državnih prvakov, bo na klopi Sunsev sedel tudi prihodnjo sezono.

????????????????????????????????????

Vulić je ekipo Sunsev prevzel na začetku decembra in z njo osvojil Sixt Alpe Adria Cup in pred dobrim tednom še senzacionalno, a povsem zasluženo, tudi državno prvenstvo oz. Ligo Nova KBM, drugi državni naslov v zgodovini našega kluba. Seveda je bila želja po nadaljevanju sodelovanja s strani kluba povsem na mestu, obe strani pa sta hitro dosegli dogovor o podaljšanju sodelovanja še za eno sezono.

“Zelo sem zadovoljen, da smo uspeli pošaljšati sodelovanje s Heliosom še za naslednjo sezono. Čeprav je za zdaj še kar nekaj neznank, kar se tiče prihodnje sezone, pa je na nas, da naredimo vse za to, da zadržimo vsaj nivo iz letošnjega leta. Jasno je, da ne bo niti najmanj lahko, prav zato pa bi že zdaj prosil navijače, da nas tudi v naslednji sezoni spremljajo in spodbujajo tako, kot so nas zdaj,” je po podpisu podaljšanja sodelovanja povedal hrvaški trener, ki je pred tem deloval v Cedeviti, Zagrebu in Širokem, ter za konec vsem navijačem dodal: “Brez vas ni nas!”

Predsednik kluba Aleš Klavžar je dejal, da bo v prihodnjih dveh tednih znano, v katero smer oz. tekmovanje bodo šli Helios Sunsi. “O Jakši pa seveda le vse najboljše, gre za trenerja, ki bo z zlatimi črkami zapisan v zgodovino kluba. Po koncu prvenstva je bil naša prva želja in veseli smo, da se je ta tudi uresničila,” ob tem pa dodal, da bo počasi jasna tudi sestava ekipe za prihodnjo sezono, ki bo v vsakem primeru temeljila tudi na uveljavljanju mladih talentov iz klubskega podmladka.