Tudi v Domžalah se bo zdaj igralo na Curryjev pogon! V Helios Sunse iz nemške Bundeslige prihaja ameriški organizator igre, nekdaj tudi soigralec Kyla Caseya na Harvardu, 25-letni Brandyn Curry.

brandyn_curry

186 cm visoki organizator igre je zadnji dve sezoni preživel v Evropi. Najprej je bil na Nizozemskem državni prvak z Den Boschem z odličnih 14,3 točk, 4,3 skokov in 4,9 podaj na tekmo ter ob tem pobral tudi naziv MVP končnice prvenstva, v pretekli sezoni pa je igral v močni nemški Bundesligi za Eisbären Bremerhaven, za katerega je v povprečno 15 minutah na tekmo dosegal 3,9 točke in 2,0 podaji.

“Navdušen sem, da bom prihajajočo sezono igral v dresu Helios Sunsev, predvsem pa me veseli, da bomo ponovno združil moči s soigralcem s Harvarda Kylom Caseyem. Komaj čakam močne tekme v Fibini Ligi prvakov in ABA Ligi, naredili pa bomo tudi vse, da navijače in mesto še enkrat razveselimo z vrhunskim rezultatom v domačem prvenstvu,” je ob sklenitvi sodelovanja povedal Brandyn Curry.

V Domžalah se išče še ena okrepitev pod košem, že zdaj pa je jasno, da se bo v nekdanji Hali komunalnega centra, zdaj Športni dvorani Domžale, pod vodstvom trenerja Jakše Vulića igrala hitra, atraktivna košarka, kjer bodo svoj prostor na parketu iskali tudi številni mladi košarkarji klubskega podmladka.