Tako kot članska ekipa Heliosa, so v tem tednu s treningi pričeli tudi vsi mlajši košarkarji domžalskega kluba. Dva tedna se bo treniralo “doma”, v Športni dvorani Domžale, v zadnjem tednu avgusta pa se odhaja tudi na tradicionalni košarkarski tabor oz. priprave v Novo Gorico.

????????????????????????????????????

S treningi so pričeli vsi, od najmlajših ekip U11 ter U13, do najstarejših mladincev U19. Starejši pionirji trenirajo 2-krat dnevno, s popoldanskim treningom še dodatno podaljšanim za igro 3na3, kadeti in mladinci poleg treniranja v dvorani lovijo sapo tudi po ostalih domžalskih športnih objektih, na atletskem stadionu v Športnem parku in po zeleni osi ob Kamniški Bistrici, namlajši pa imajo, za razliko od tekmovalnega dela sezone, zdaj med pripravami treninge tudi vsak dan.

Ta in prihodnji teden se bo domžalski košarkarski podmladek potil v domačem okolju, v tednu med 22. in 27. avgustom pa vse ekipe od U13 dalje, najmlajši so svoj tabor v Savudriji že imeli, odhajajo na priprave v Novo Gorico, na enega najdlje trajajočih klubskih košarkarskih taborov v Sloveniji, letos že 34. po vrsti.

Nekaj zbranih vtisov iz prvih treningov mladinskega pogona lahko najdete tudi v spodnji fotogaleriji, še kašno sliko več pa lahko vidite na naši klubski Facebook strani.