Navijači Helios Suns si lahko od danes dalje na www.mojekarte.si zagotovite sezonske vstopnice, ki so še cenejše in privlačnejše, kot doslej!

vstopnice

Do 1. oktobra so za dozdajšnje imetnike sezonskih vstopnic te na voljo le za 56 EUR, kar je enako ceni posameznih vstopnic za vse tekme prvega dela Lige prvakov, oziroma za 66 EUR za vse nove kupce.

Prvih 100 kupcev bo povsem brezplačno prejelo tudi spominsko majico Helios Suns – državni prvaki 2015/16!

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA SEZONSKIH VSTOPNIC ZA NOVE IMETNIKE

Državni prvaki, ki bodo letos nastopali v elitni FIBA Ligi prvakov, Ligi Nova KBM, v kateri bodo od začetka tekmovala vsa slovenska moštva, Pokalu Spar in pokalu Sixt Alpe Adria, si tudi v novi sezoni želijo čim večje podpore domžalske publike. Ta se je doslej izkazala za eno najboljših, če ne najboljšo v Sloveniji, zaradi česar se je klub odločil, da jih obdari z izjemno ugodno ceno sezonskih vstopnic.

Te bodo do 1. oktobra za imetnike sezonskih vstopnic za sezono 2015/16 v prodaji zgolj za 56 EUR (66 EUR za nove naročnike), kolikor stane nakup posameznih vstopnic v predprodaji za vseh sedem tekem Lige prvakov, obenem pa si boste lahko z njimi ogledali tudi preostale dvoboje vseh ostalih tekmovanj, vključno z državnim prvenstvom, v katerem bodo že v prvem delu v Domžalah gostovali tudi Union Olimpija, Krka, Zlatorog in ostali odlični kolektivi. Za ceno sedmih tekem Lige prvakov si torej lahko ogledate vsaj 25 domačih tekem v vseh tekmovanjih!

Da to še ni vse, priča podatek, da bodo imeli imetniki sezonskih vstopnic posebne popuste pri storitvah partnerjev kluba, katerih točen seznam bo znan kmalu.

Vsi tisti, ki ste sezonsko vstopnico kupili že v minuli sezoni, lahko to obnovite v klubskih prostorih, vsak delovnik, od 9.00 do 12.00. S seboj morate obvezno prinesti lansko kartico, s katero boste dokazovali nakup.

Ljubitelji Helios Suns, ne odlašajte, saj posebne cene sezonske vstopnice veljajo le do 1. oktobra! In ne pozabite – brez vas ni nas!

RAZDELITEV TEKMOVANJ 2016/17

FIBA LIGA PRVAKOV, prvi del – 7 domačih tekem (Banvit (TUR), Fraport Skyliners (NEM), Aris (GRČ), Nymburk (ČEŠ), Monaco (FRA), kvalifikant, kvalifikant 2).

LIGA NOVA KBM, prvi del* – 11 domačih tekem (Krka, Zlatorog Laško, Union Olimpija, Rogaška, Tajfun, LTH Castings, Šenčur Gorenjska gradbena družba, Primorska, Portorož, Hopsi Polzela, Terme Olimia Podčetrtek.

POKAL SIXT ALPE ADRIA, prvi del – 2 domači tekmi
* – sezonska vstopnica velja tudi za drugi del (5 domačih tekem) in morebitno končnico (1-5 domačih tekem).