Po Superpokalu in Pokalu Sixt Alpe Adria se v petek, 7. oktobra, ob 18.45, v Domžalah za Helios Suns začenja tudi Liga Nova KBM. Prvi tekmec bo državni prvak 2014/15 Tajfun.

atanackovic_bolcina

Navijači Helios Suns vabljeni, da znova v velikem številu podprete domžalsko ekipo in si dvoboj dveh zadnjih državnih prvakov ogledate v živo! Vstopnice so prek spletne prodaje na spodnji povezavi na voljo zgolj za 4 EUR, na dan tekme pa si jih boste lahko tudi na blagajni dvorane zagotovili za 5 EUR.

NAKUP VSTOPNIC HELIOS SUNS : TAJFUN

Že zdaj so na voljo tudi vstopnice za nekaj ostalih tekem v Ligi Nova KBM, Pokalu Sixt Alpe Adria in prvih pet dvobojev Lige prvakov, ki se začenja 18. oktobra s tekmo Helios Suns : Aris. Cene posameznih vstopnic se gibljejo od 2 do 10 EUR, vselej pa si jih lahko ceneje zagotovite prek spleta in sicer s klikom na spodnjo povezavo.

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC ZA TEKME HELIOS SUNS

Še vedno je možen nakup sezonskih vstopnic za najmanj 25 domačih tekem Helios Suns, ki si jih lahko stari imetniki od 2. oktobra dalje zagotovite za zgolj 66 EUR, novi pa za 76 EUR, z njimi pa koristite tudi številne popuste pri partnerjih kluba. Več o nakupu si lahko preberete tukaj.