Državni prvaki minule sezone, moštvo Helios Suns, začenjajo tekmovanja tudi v Ligi Nova KBM. V njej bo po novem tekmovanje začelo vseh dvanajst ekip, v Ligo za prvaka pa se bo uvrstilo najboljših šest iz prvega dela. Pred začetkom slovenskega prvenstva so se na novinarski konferenci v Ljubljani zbrali trenerji sodelujočih ekip, vključno s trenerjem domžalskega kluba Jakšo Vulićem.

ekipna3

Uvodno uradno tekmo sezone so sonca že odigrala v Pokalu Sixt Alpe Adria in v gosteh z 72:56 premagala avstrijsko moštvo Arkadia Traiskirchen Lions ter s tem uspešno otvorila sezono 2016/17. Ligo Nova KBM branilci naslova začenjajo v petek, 7. oktobra, ko bo v Hali komunalnega centra gostovala ekipa Tajfuna.

Vstopnice za tekmo so že na voljo. Njihova cena se giblje od 2 do 10 EUR, vselej pa si jih lahko ugodneje zagotovite prek spleta in sicer s klikom na spodnjo povezavo.

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC ZA TEKME HELIOS SUNS

Še vedno je možen nakup sezonskih vstopnic za najmanj 25 domačih tekem Helios Suns, ki si jih lahko stari imetniki zagotovite za zgolj 66 EUR, novi za 76 EUR, z njimi pa koristite tudi številne popuste pri partnerjih kluba. Več o nakupu si lahko preberete tukaj.

LIGA NOVA KBM, 1. KOLO:

Petek, 7. oktobra, ob 18.45:
HELIOS SUNS : TAJFUN (prenos na Šport TV) – NAKUP VSTOPNIC