Helios Suns v soboto, 3. decembra, organizirajo tekmovalni dan šole košarke, ki bo potekal v Športni dvorani Domžale in sicer na drugačen način – z manj tekmovalnega, oziroma rezultatskega naboja.

sola-kosarkePred začetkom bomo vse zbrane fante izžrebali v 4 ekipe, saj klub želi, da vsi fantje v dvorani ostanejo od začetka do konca, prav tako pa, da se med sabo dobro spoznajo. Poskrbljeno bo tudi za čas, ko bodo otroci čakali na svoje tekme.

Zbor za vse otroke je ob 9.45, ko bo potekalo žrebanje ekip, nato bodo sledile tekme. Tisti, ki bodo počivali, bodo imeli na voljo prostor z družabnimi igrami, prostor za ogled športnih filmov, ali pa bodo spremljali tekme in navijali za svoje prijatelje.

Mlajši (1.-3. razred) bodo igrali 2×15 minut na koš višine 260 cm, starejši (4.-6. razred) pa 2×15 minut čiste igre na normalno višino koša. Vsi igralci morajo imeti sabo svojo športno opremo, za boljšo razpoznavnost pa bodo v času tekem dobili tudi klubske drese.

Na decembrskem tekmovalnem dnevu bomo izvajali dobrodelno akcijo »Anina zvezdica«, tako da bomo za tiste, ki si to težko omogočijo, zbirali hrano z daljšim rokom uporabe (npr. testenine, konzerve, sladkor, olje, mleko, marmelade, čokolino, namazi, tuna, sladkarije, moka, sol,…) ter šolske potrebščine! Veseli bomo vsakega vašega prispevka, ki bo v teh dneh marsikomu olajšal težaven vsakdan.

RAZPORED TEKEM

MLAJŠI (1.-3. RAZRED)
10.00 – ekipa Curry : ekipa Bolčina
10.40 – ekipa Močnik : ekipa Kyzlink
11.20 – ekipa Kyzlink : ekipa Bolčina
12.20 – ekipa Curry : ekipa Močnik
13.00 – ekipa Močnik : ekipa Bolčina
13.40 – ekipa Kyzlink : ekipa Curry

STAREJŠI (4.-6. RAZRED)
10.00 – ekipa Vončina : ekipa Atanacković
10.40 – ekipa Remekun : ekipa Lelić
11.20 – ekipa Atanacković : ekipa Remekun
12.20 – ekipa Vončina : ekipa Lelić
13.00 – ekipa Remekun : ekipa Vončina
13.40 – ekipa Atanacković : ekipa Lelić

Ob 12.00 bo na sporedu skupinsko fotografiranje.