V Domžalah počasi, a vztrajno, zaključujejo s sestavo ekipe za novo sezono. Zadnja pridobitev bo trenerju Jovanu Beaderju prav prišla predvsem v borbi pod obema obročema, saj se k Helios Sunsem vrača nekdanji “barvar” Jure Besedić.
 
 
25-letni in 205 cm visok košarkar ima za sabo že kar nekaj let igranja v slovenskih prvoligaških dvoranah. V Domžale je leta 2006 prišel še kot kadet in za Helios nastopal vse do konca sezone 2013/14, nato je nepolne tri sezone igral za Portorož ter lansko sezono zaključil v italijanskem nižjeligašu Angriju.
 
Jure Besedić, Helios Suns: “Vesel sem, da se vračam v mesto, kjer sem košarkarsko odrasel. Hvaležen sem upravi kluba za priložnost, predvsem pa za zaupanje, ki ga bom poskušal po najboljših močeh upravičit. Verjamem, da lahko z mešanico mladih košarkarjev in nas malo bolj izkušenih spišemo novo uspešno zgodbo domžalske košarke.”
 
Aleš Klavžar, predsednik Helios Suns:“Počasi se bližamo končni sestavi moštva za novo sezono, ki bo ravno prava mešanica mladih, perspektivnih košarkarjev, in tistih z malo večjo kilometrino in več izkušnjami, ob katerih se bodo lahko mladi še dodatno razvijali. Jureta dobro poznamo, saj je bil dolga leta naš član in verjamemo, da nam bo prava pomoč na položajih pod košem.”