Člani so odigrali še eno v nizu pripravljalnih srečanj. V Kranjski Gori so morali priznati premoč izredno močni ekipi Bešiktaša.

Domžalčani so tekmo odigrali brez Mihe Zupana, kar je bil že sam po sebi dovolj velik faktor, ko pa ti nasproti stoji še takšna ekipa kot je Bešiktaš, pa je to še toliko težje. Če so v 1. četrtini naši še nekako držali korak s Turki (21:16), pa so ti že v drugih desetih minutah pokazali, za kako resno ekipo gre in na glavni odmor odšli s prednostjo 51:30.

Zelo dober odgovor Heliosa je sledil v 3. četrtini, ki so jo Jure Močnik in preostala druščina dobili s 23:18, a so košarkarji Bešiktaša v zadnjem delu igre stvari postavili nazaj na svoje mesto ter na koncu prepričljivo slavili z 89:61.

So pa zato pri Sunsih vsaj nekaj priložnosti za igro dobili čisto vsi zdravi košarkarji, strelsko pa sta se najbolj izkazala Jure Besedić s 17 in Matej Rojc s 14 točkami. Naslednji obračun Domžalčane čaka ta petek, ko se bodo ob 19. uri, v domači Športni dvorani Domžale pomerili s Sixt Primorsko. Vabljeni!