Po reprezentančnem premoru, ki so ga Domžalčani izkoristili za igranje dveh tekem pokala Alpe Adria, jih zdaj pred nadaljevanjem prvenstva najprej čaka še prvi od dveh pokalnih obračunov z Ilirijo. Prva tekma se igra jutri v Hali Tivoli.

Domžalčani in Ilirjani so se letos enkrat že pomerili, v 3. kolu Lige Nova KBM so gostje slavili v domžalski športni dvorani. Obe ekipi gresta v pokalni obračun, povratna tekma se igra prihodnjo sredo v Domžalah, v rahlo spremenjeni zasedbi od tistega prvega spopada. Ilirjani bodo zaigrali brez izkušenega Jasmina Hukića, s prihodom Jake Brodnika in odhodom Mihe Zupana pa je spremenjena tudi zasedba Sunsev.

Helios Sunse v 4. krogu Pokala Spar čakata dva obračuna z Ilirijo.

Jovan Beader, trener Helios Sunsev: “Ekipi se dobro poznata, saj smo se letos že srečali. Sicer gremo oboji v obračun v rahlo spremenjenih zasedbah, ampak velikih neznank vseeno ni. Pri pokalnih tekmah se je treba zavedati, da v seštevku dveh tekem šteje vsaka napaka, vsaka točka, zato bo treba biti še posebej zbran. Vseeno pa je to šele prvi polčas, drugi se igra naslednji teden v Domžalah.”

Domžalčani bodo v legendarni Hali Tivoli gostovali jutri, 30.11., ob 20.30, tekmo pa si boste lahko ogledali tudi v neposrednem spletnem prenosu.