Domžalčani v sredini povratni tekmi 4. kroga Pokala Spar lovijo tri točke zaostanka s prve tekme proti Iliriji (81:84). Da bo lovljenje lažje, pa je poskrbel kar sam Miklavž, ki je za vse navijače prinesel brezplačen vstop za ogled tekme!

Na prvi tekmi prejšnji četrtek je Sunsem še po treh četrtinah kazalo odlično, saj so vodili za 16 točk, potem pa v zadnjih desetih minutah povsem popustili in dovolili, da je Ilirija ujela priključek, na koncu pa celo slavila s 84:81. Na povratni tekmi se torej lovi 3 točke zaostanka, v nadaljevanje napreduje boljši iz obeh tekem.

Helios Sunsi proti Iliriji lovijo tri točka zaostanka s prve tekme.

Jure Močnik: “Čaka nas še ena težka tekma, v kateri lovimo minimalen zaostanek. Če bomo igrali približno tako, kot na prvi tekmi prve tri četrtine, se nimamo česa bati. Ilirijo spoštujemo, a cilj je vsekakor napredovanje v naslednji krog. Vabim tudi vse naše navijače, da nam pridejo pomagat v čim večjem številu.”

Jovan Beader, trener Helios Sunsev: “Škoda, ker nismo boljšega dela opravili že prejšnji teden, pa bi lahko tokrat bolj mirno vstopili v tekmo. Vseeno pa je bil tisto šele prvi polčas, drugi je na vrsti jutri v Domžalah. Ilirija bo na krilih zmage proti nam in med vikendom še proti Primorski v prvenstvu zagotovo dobro razpoložena, mi pa moramo prav tako v tekmo prenesti vse dobre stvari zadnjih dveh tekem.”

Tekma se bo v Športni dvorani Domžale jutri, 6.12., začela ob 19. uri! Ker je tak prazničen dan, pa se je dobri mož Miklavž odločil, da vsem navijačem podari brezplačen vstop za ogled tekme! VABLJENI!