Domžalska dvorana bo v soboto, 23.12., gostila še četrto člansko tekmo v sedmih dneh. Tokrat Helios Sunse čaka obračun Lige Nova KBM proti Šentjurju. Ker gre za zadnjo domačo ligaško tekmo v letu 2017, smo za naše zveste navijače pripravili tudi nekaj nagradnih iger.


V prvi medsebojni tekmi teh dveh ekip, je bil sredi oktobra na domačem parketu boljši Šentjur z 79:76. Od takrat je v obeh ekip prišlo do nekaterih sprememb, tako da je pred obračunom težko govoriti, komu pripada vloga favorita. Domžalčani imajo po dosedanjih devetih tekmah v državnem prvenstvu eno zmago več, štiri proti šentjurskim trem, in so na lestvici tudi mesto pred tokratnimi nasprotniki.

Prvi imeni pri Šentjurju sta tuja košarkarja Miloš Pešić ter Marko Popadić. Prvi na tekmo v povprečju dosega po 18,8 točk in 4,8 skokov, drugi pa je strelko tik za njim s 16,1 točkami, temu pa doda še 4,0 podaj.

Jovan Beader, trener Helios Sunsev: “To bo izredno pomembna tekma za obe ekipi. Šentjur je v malo slabši seriji, zato jih v Domžalah pričakujem polno motivirane. Nam pa ta tekma oz. morebitna zmaga tudi prinaša priključek z zgornjim delom razpredelnice, zato bomo naredili vse, da zadnjo domačo prvenstveno tekmo v letu 2017 obrnemo na našo stran.”

Tekma med Helios Sunsi in Šentjurjem se v soboto, 23.12., v Športni dvorani Domžale, prične ob 19. uri! Za naše zveste navijače pa pripravljamo tudi nekaj presenečenj. Med drugim boste lahko prišli do majice Helios Suns s podpisi vseh košarkarjev ali pa do sodelovanja na plesnem treningu naših očarljivih plesalk Leaders United! VABLJENI!