Domžalčane do konca koledarskega leta čakata še dve tekmi. Prva že nocoj, ko se bodo v domači dvorani, v prvi tekmi četrtfinala Pokala Spar, udarili s Petrol Olimpijo, druga pa v soboto, ko v prestavljeni tekmi 1. kola Lige Nova KBM, gostujejo v Rogaški Slatini. Cilj? Čim bolj zaključiti leto 2017!


Domžalčani so se z Olimpijo letos enkrat že pomerili na uradni tekmi. Pred slabimi tremi tedni, v 9. kolu Lige Nova KBM, so Ljubljančani v Domžalah slavili s 84:75, kar je bil tudi zadnji poraz Helios Sunsev. Tokrat gre za malce drugačen obračun, saj v polfinale Pokala Spar napreduje boljši iz dveh tekem, povratna bo po novem letu v prestolnici. Veliko bo odvisno od dnevne forme enih in drugih, pa tudi od pomoči navijačev v domžalski športni dvorani, ki bi lahko bili šesti igralec domačih.

Jovan Beader, trener Helios Sunsev: “Olimpiji prepuščamo vlogo favorita. Smo pa tudi mi trenutno v dobri formi, zato bomo naredili vse, da se jim čim bolje postavimo po robu.”

Obračun med Helios Sunsi in Petrol Olimpijo, ki se nocoj, v Športni dvorani Domžale, prične ob 19. uri, si boste lahko tisti, ki ne boste z nami v dvorani, ogledali tudi v neposrednem spletnem prenosu TUKAJ.