Helios Suns in dolgoletni zvesti opremljevalec ekip Spalding sta danes podaljšala sodelovanje še za naslednji dve sezoni.

Podjetje Spalding, enega največjih proizvajalcev športne opreme, je leta 1876 v Chicagu ustanovil Albert Goodwill Spalding, sicer dolgoletni profesionalni igralec baseballa. Po zaključku aktivne športne kariere je uspešno združil svoje odlično poznavanje baseballa s poslovno žilico in Spalding je hitro postal ena vodilnih sil v svoji panogi. Ko je leta 1891 dr. James Naismith »izumil« košarko, so se  morali prvi igralci zadovoljiti kar z nogometno žogo, dokler ni tri leta kasneje prav Spalding predstavil prve košarkarske žoge, ki je bila nedolgo zatem zapisana v pravila igre kot uradna žoga tega sveže izumljenega športa.

Spalding ostaja partner domžalskega kluba.

Spalding je s kvaliteto svoje (predvsem košarkarske) opreme prodrl tudi v Evropo. V začetku sezone 2012/13 je Spalding žoga končno postala uradna žoga tudi v košarkarski Evroligi  Tudi številne državne lige so za svojo uradno žogo izbrale Spalding, med drugim španska, francoska, nemška, hrvaška, makedonska, poljska in seveda slovenska Liga Nova KBM.

V klubu se veselimo nadaljevanja sodelovanja z zvestim in dolgoletnim pokroviteljem!