Družina partnerjev in pokroviteljev našega kluba je od danes naprej bogatejša tudi za specializiranega ponudnika košarkarske opreme DunkShop, ki bo s svojo ponudbo košarkarske obutve poskrbel, da naši, predvsem mladi, košarkarji ne bodo bosi.

Poleg tega bo preko spletne trgovine DunkShop članom našega kluba na voljo po posebno ugodnih cenah tudi široka ponudba izdelkov, kot so košarkarske superge, žoge, oblačila, ščitniki, opornice in vsi ostalih košarkarski izdelki blagovnih znamk Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, McDavid, Mitchell & Ness, Peak, Shock Doctor, Stance, itd.

Trgovina Dunk Shop – kot pove že samo ime, ima za glavni fokus košarkarsko opremo in izdelke za prosti čas, ki navdih črpajo iz košarke in njene zgodovine. Kot specializirani ponudnik košarkarske opreme so na trgu prisotni že od leta 2011.

Dunk Shop in košarkarski klub Helios Suns sta kot prava ambasadorja košarke in zdravega življenja zmeraj prisotna pri razvoju ter podpori mladih igralcev in raznih aktivnosti v skupnosti. Podobnost vizije je bila prepoznana z obeh strani, zaradi česar je tako zlahka prišlo do sodelovanja, za kar se jim toplo zahvaljujemo. Skupaj bomo skakali še višje!