Košarkarji Helios Suns so dobili pomembno okrepitev za naslednjo sezono. V Domžale prihaja nekdanji član Primorske in Igokee, Nikola Gajić.

Nikola Gajić (desno) bo ponovno igral v Sloveniji, le da bo nosil dres Helios Sunsev.

Kmalu 27-letni krilni košarkar je pred dvema sezonama blestel v dresu Primorske in v Ligi Nova KBM dosegal po 11,4 točk in 5,7 skokov na tekmo. Z odličnimi predstavami si je prislužil skok v Ligo ABA, kjer je v pretekli sezoni nastopal v dresu Igokee, selektor Bosne in Hercegovine Duško Vujošević pa ga je uvrstil tudi na širši spisek reprezentančnih kandidatov.

Nikola Gajić, Helios Suns: “Navdušen sem, da bom v naslednji sezoni nastopal za Helios Suns in ponovno igral v Sloveniji. Helios je odlično organiziran, predvsem pa ambiciozen klub, z bogato zgodovino, odličnim trenerjem, profesionalnim vodstvom, predvsem pa s številnimi mladimi košarkarji blizu ali celo v članskem moštvu. Dal bom vse od sebe, da uresničimo zastavljene cilje in imamo čim bolj uspešno sezono.”

Jovan Beader, trener Helios Suns: “Zadovoljen sem, da smo dobili izkušenega košarkarja, ki bo k nam prinesel tudi nekaj izkušenj igranja na višjem nivoju. Verjamem, da se bo zlahka vklopil v naš sistem igre in da nam bo pomagal doseči zastavljene cilje.”