Spoštovani navijači! 

V novi sezoni bo klub našim najbolj zvestim navijačem ponudil še več kot do sedaj. V veliko čast, in po drugi strani odgovornost, nam je povabilo k sodelovanju v Ligi ABA 2, s čimer se domžalski košarkarski ponos vrača na močno mednarodno sceno, kjer bomo še toliko bolj potrebovali vašo glasno podporo s tribun. Ker bomo tudi tokrat nastopali tudi v Ligi Nova KBM, bo torej v Športni dvorani Domžale v sezoni 2018/19 mogoče navijati skupaj na NAJMANJ 25 TEKMAH! Kupcem sezonskih vstopnic seveda v paketu pripada tudi ogled vseh morebitnih tekem končnic in Pokala Spar.

Vaše pomoči z nakupom sezonske vstopnice bomo izredno veseli, ne samo, ker si v dvorani želimo čim boljše vzdušje, pač pa, ker boste s tem prispevali k delovanju in razvoju kluba z veliko tradicijo; kluba, ki po najboljših močeh vrača zaupanje okolju ter prispeva k športnemu udejstvovanju skorajda 700 otrok, ki se učijo košarke pod našim okriljem. Le z vašo pomočjo bomo osmislili naš slogan “Brez vas ni nas”, ki v današnjih časih dobiva vedno večjo težo. 

Obljubljamo, da bomo zaupanje povrnili z borbeno igro v vsakem trenutku, na vsaki tekmi, in pozdravom navijačev, ne glede na njen razplet.

Za vas bomo pripravili tudi gostoljubno ponudbo osvežilnih pijač in prigrizkov, ne bo pa manjkalo tudi nagradnih iger za obiskovalce. Vse skupaj seveda ne bo šlo brez nastopov plesne skupine Leaders Unified!

Cenik vstopnic Helios Suns 2018-2019:

SEZONSKA VSTOPNICA CENA  
SEZONSKA – “VIP” 200 eur VIP vstopnica + pijača in prigrizek + darilo klubska majica
SEZONSKA – “BREZ VAS NI NAS” 80 eur Vse tekme za nove kupce sezonskih vstopnic
SEZONSKA – “ZVESTOBA DO GROBA” 70 eur Vse tekme za lanske kupce sezonskih vstopnic
SEZONSKA – “ZAGON ZA NAŠ POGON” 60 eur Vse tekme za člane in starše članov KK Helios Suns

Poleg možnosti nakupa vstopnice na parketu, s prihodnjo sezono uvajamo tudi možnost brezgotovinskega nakupa vseh klubskih produktov, kar bo omogočil nov partner kluba, Mastercard Slovenija.

Nakup sezonskih vstopnic je možen:

  1. v pisarni KK Domžale, Mestni trg 1, 1230 Domžale, vsak delovnik med 9.30 – 14.00
  2. z naročilom na e-mail: andrej.pustotnik@helios-suns.si

Vse informacije so na voljo tudi na 051 394 469 (Andrej Pustotnik).

Hvala za zaupanje! Brez vas ni nas!