Helios Sunsi so za svoje oboževalce pripravili lov na sezonske vstopnice za ogled vseh domačih tekem Helios Sunsov v letošnji sezoni! Naslednje tri tedne bomo karte skrivali po bolj ali manj poznanih lokacijah po Domžalah, namigi pa bodo dnevno objavljeni na klubskem Instagram profilu. Prva sezonska karta je že skrita, tako da se “lov na skriti zaklad” lahko začne!

Vrstni red iskanja je povsem enostaven – najprej skočiš na klubski Instagram profil @heliossuns, tam preveriš vse namige (vsak dan bomo dodali enega lažjega), razmisliš o možnih lokacijah, nato pa pričneš z raziskovanjem! Tisti oz. tista, ki najde karto, ta je zavita v oranžen paketek, mora narediti “selfie”, nam ga poslati na pr@helios-suns.si, nato pa se zglasiti še pri nas, v klubski pisarni, v Športni dvorani Domžale, saj najditelja tukaj čaka še eno majhno navijaško presenečenje.

Ne pozabite, gre za ogled tekem Lige Nova KBM, Pokala Spar in pa seveda končno spet tudi jadranske lige, Lige ABA 2! Ob iskanju tako lahko malce spoznavate Domžale, se zraven rekreirate, napravite super družinsko zabavno igro ali pa poskušate biti samostojni gusar, ki odkriva skriti zaklad.

Kot rečeno, namige bomo vsakodnevno objavljali na našem Instagram profilu, vsaka sled pa bo nekoliko lažja, tako da bo z vsakim dnevom enostavneje odkriti skrito karto. Takoj, ko bo le-ta najdena, skrijemo novo, kar pomeni, da bomo v naslednjih treh tednih mogoče skrili dve, tri, ali pa celo še kaj več sezonskih kart. Vse skupaj je odvisno od vas in vašega raziskovalnega duha. Zdaj pa dovolj govorjenja, na vrsti je akcijaaaa!