Igra “S (s)poznavanjem Domžal do sezonske karte” ima prvega nagrajenca oz. nagrajenko! Blanka in njen sin Gal sta karto našla ob klopci na priljubljeni razgledniški točki na Šumberku!

Smo sicer mislili, da prvi namig ni bil tako očiten, zato smo kar malce šokirani, predvsem pa tudi navdušeni, nad odzivom oz. poznavanjem skritih kotičkov Občine Domžale. Tam, kjer se široka pot na Šumberk v prvem ovinku razcepi v še eno manjšo pešpot, le-ta se nato kakšnih 100m še malce vzpenja, potem pa pridemo do točke št. 5 učne poti po Šumberku in odkrijemo enega najlepših razgledov na pot ob Kamniški Bistrici, velik del Domžal in pa Alpe v ozadju. Lesena klop, ki bi morda potrebovala malce osvežitve, nudi prostor za kratek oddih, točno tja, ob nogo klopi, pa smo skrili prvo sezonsko karto.

Odkrila sta jo Blanka in njen sin Gal, sicer tudi košarkar našega kluba. V naslednjih dneh bosta povabljena še v klub, kjer bosta dobila še eno majhnio darilo, pozdravila pa se bosta tudi s člansko ekipo Helios Suns!

Za vse ostale raziskovalce pa tolažba, da skrivanje kart absolutno še ni končano! Že jutri nadaljujemo, z novo lokacijo, z novim namigom na našem Instagram profilu in z novim lovom na skriti zaklad!