Nagradna igra “S (s)poznavanjem Domžal do sezonske karte” se je odlično prijela med zvestimi navijači Helios Sunsov. Raziskovanje domžalskih bolj ali manj dobro poznanih lokacij je v polnem teku, mi pa smo oddali že 2. sezonsko karto in skrili že tretjo! Možgane na pašo, pustolovski duh na plano, pa gremo v lov na skriti zaklad!

Če sta prvo karto Blanka in Gal odkrila na Šumberku, pa je bil Uroš tisti, ki je pravilno sestavil naše tri namige in drugo skrito karto našel v Grobeljskem drevoredu, točneje v 40. drevesu na desni strani, iz smeri Domžal proti Mengšu.

Urošu seveda iskreno čestitamo, ob tem pa vse pustolovce, hkrati pa tudi zveste navijače domžalskih košarkarjev, pozivamo, da hitro skočijo na naš Instagram profil @heliossuns, preverijo nove namige in začnejo s svojo raziskovalno odpravo po Domžalah, kajti v teku je že odkrivanje 3. skrite karte!

To je lahko samostojna akcija, druženje prijateljev ali pa družinska zabava. Vseeno, kajti nagrada je vedno enaka, nekdo bo prišel do sezonske karte za ogled vseh domačih tekem Helios Sunsov v Ligi Nova KBM, Pokalu Spar in tudi Ligi ABA 2!