Na tekmah Lige ABA 2 se bo odvijala super nagradna igra! Naš partner, Avto Debevc, bo vsako tekmo nekomu podaril vikend izposojo avtomobila, na koncu sezone pa bomo izžrebali srečneža, ki se bo domov odpeljal z novim skuterjem!

Obisk tekme ABA 2 Lige se vam odslej lahko tudi bogato obrestuje. Klub bo v sodelovanju z dolgoletnim partnerjem, avtohišo Avto Debevc iz Trzina, organiziral posebno nagradno igro, v kateri bomo po enega srečneža na vsaki tekmi nagradili z brezplačno vikend izposojo testnega vozila, enega izmed vozil iz ponudbe avtohiše Debevc.

Da pa se bo splačalo naše tekme obiskovati redno, pa bomo poskrbeli z glavno nagrado – novim skuterjem, ki ga bomo podelili na zadnji tekmi Lige ABA 2. V žrebanju boste lahko sodelovali vsi imetniki sezonskih kart, vsi kupci posameznih vstopnic tekem Helios Sunsov in tudi vsi uporabniki storitev hiše Avto Debevc, ki boste izpolnili letak za sodelovanje v nagradni igri.

Vabljeni na tekme Helios Suns Domžale in v centra Avto Debevc v Trzinu in Mengšu! Mi s prvim deljenjem nagrad začnemo že to sredo, v obračunu proti Vršcu!