Druga v seriji treh zaporednih domačih tekem je pred vrati, torek je dan za Ligo ABA 2 in pa gostovanje beograjskega Dynamica VIP PAY. Ob prostem vstopu za otroke do 14. leta je to lepa priložnost za družinski večer v naši družbi, ne pozabite pa, da gledalce čaka nov boj za vikend uporabo avta Volkswagen, kupce kart, posamičnih ali letnih, pa možnost osvojitve novega skuterja, ki ga poklanja Avto Debevc!

Domžalčani so med vikendom uspešno prebili led tudi v domačem prvenstvu, Ligi Nova KBM, potem ko so ugnali ljubljansko Ilirijo z 78:60. V Ligi ABA 2 so trenutno pri eni zmagi, oba poraza pa sta z dveh gostovanj v Skopju in Čačku. Matematično gledano je torej odstotek možnosti za novo zmago na domačem parketu precej visok! 🙂

Đoko Šalić

Ekipa Dynamica je izredno mlada, pa tudi zelo visoka, ponavadi s prvo peterko močno nad 2m. V prvih treh kolih so, tako kot Helios, dosegli eno zmago in dva poraza, v zadnjem kolu pa so kljub 93 doseženim točkam morali priznati premoč Vršcu. Prvi strelec ekipe je visoki branilec Dušan Kutlešić, ki v povprečju dosega po 16 točk na tekmo.

Đoko Šalić, Helios Suns: “Po prvi zmagi v državnem prvenstvu nas čaka obračun z Dynamicom, ki ima mlado, atraktivno in agresivno moštvo. Morali bomo biti v najboljši izvedbi, če želimo pred domačim občinstvom priti do novih dveh točk. Dali bomo vse od sebe, da gledalcev ne razočaramo.”

Jovan Beader, trener Helios Suns: “Dynamic ima zelo mlado in pa zelo visoko ekipo, s celotno prvo peterko nad dvema metroma. Igrajo primerno imenu, izredno dinamično in agresivno, njihov velik plus pa je skok. V kolikor bomo uspeli vsaj približno kontrolirati skok in igro po globini, se lahko nadejamo uspeha pred domačimi navijači.”

Obračun z Dynamicom se v torek, 16. 10., v Športni dvorani Domžale, prične ob 19. uri, otroci do 14. leta pa imajo vstop PROST. Čeprav sta dve domači tekmi mimo, so vam po zelo ugodnih cenah še vedno na voljo tudi sezonske karte, s katerimi lahko, kot rednemu navijaču Helios Sunsov, prihranite ogromno. Več o ponudbi na naši spletni strani!