Domžalčani, ki so dva dni nazaj nesrečno izgubili tekmo Lige ABA 2 proti beograjskemu Dynamicu, bodo poskušale rane zaceliti z borbeno predstavo proti novomeški Krki, v 2. kolu Lige Nova KBM.

To bo že tretja (domača) tekma Helios Sunsov  v šestih dneh, tako da se utrujenost zagotovo že malo pozna, a fantje verjamejo, da lahko na krilih domžalskih navijačev presenetijo tudi favorizirano Krko. Slednja je sezono dobro odprla, v 1. kolu državnega prvenstva pa je prepričljivo ugnala Petrol Olimpijo. V tisti tekmi sta bila vodilna moža Novomeščanov Paolo Marinelli in Luka Lapornik z 22 oz. 24 točkami.

Jovan Beader, trener Helios Suns: “Malce hitro je za nas prišel ta naporen ritem tekem, obračun s Krko bo namreč naša tretja tekma v zadnjih šestih dneh. Fantje že čutijo malo utrujenosti, tako da lahko le upam, da bomo po nesrečnem porazu v Ligi ABA 2 zbrali dovolj moči, da se zoperstavimo okrepljeni Krki, ki v zadnjih tekmah igra izredno poletno. Vseeno mislim, da naša motivacija in želja pred domačim občinstvom ne bi smela biti vprašljiva.”

Današnja tekma s Krko se v Športni dvorani Domžale prične ob 19. uri. Veseli bomo vaše glasne podpore, v kolikor ne uspete biti z nami, pa si lahko obračun ogledate v neposrednem prenosu na Šport TV.