Ste že namenili 0,5 % dohodnine kakšnemu društvu? Tudi mi smo lahko eden od prejemnikov! Vas čisto nič ne stane, nam pa vsaka taka pomoč pomeni zelo veliko. S tem nam pomagate, da ohranjamo naš nivo dela z mladimi košarkarji in da ostajamo eden najboljših košarkarskih kolektivov v Sloveniji.

Dohodninska zakonodaja v Sloveniji omogoča, da do 0,5 % odmerjene dohodnine posredujete društvu, ki ima status društva v javnem interesu. Če tega ne storite, omenjeni znesek prejme država. Med takimi društvi je tudi Košarkarski klub Helios Suns Domžale, zato vas vabimo, da nas navedete kot prejemnika.

Prejemke iz tega naslova že vsa leta uporabljamo za razvoj naših mladih košarkarjev v mladinskem pogonu kluba ter naši Šoli košarke, ki poteka brezplačno za vse otroke širše domžalske regije po kar 11-ih osnovnih šolah v Domžalah in okolici. 600 otrok bo tako še naprej deležno najboljših pogojev za delo, naš cilj pa je, da koga od njih v bodoče vidimo tudi v članski ekipi Helios Suns. 

Kako do namenitve dela dohodnine? Uporabniki sistema eDavki lahko to storite z nekaj kliki na računalniku, ostali pa lahko natisnete Obrazec za namenitev dela dohodnine (KLIK), ga izpolnite in nam ga dostavite v naše klubske prostore, pošljete po pošti na naslov KK Domžale, Mestni trg 1, 1230 Domžale, ali pa ga sami pošljete na FURS. Zadnji datum za oddajo je 31. december, oddani podatki pa veljajo do preklica.

Že vnaprej se Vam zahvaljujemo za morebiten prispevek, predvsem pa hvala za zaupanje, ki ga imate v naše delo!