Košarkarji Helios Suns so letos del zaključnega turnirja Pokala Spar, ki se bo 16. in 17. februarja odvijal v Kopru. V sobotnem polfinalu, ki bo v dvorani Bonifika na sporedu ob 18.30, Domžalčane čaka obračun s Hopsi iz Polzele. Zraven bo tudi ogromno število domžalskih navijačev, saj klub, v sodelovanju s svojim generalnim sponzorjem, podjetjem Helios, organizira “navijaški izlet” v Koper!

Gremo skupaj v Koper!

Domžalske košarkarje bodo na Obali podpirali vsi mlajši košarkarji klubskega mladinskega pogona, zraven pa vabimo tudi vse zveste navijače, ki bi si radi ogledali polfinalni obračun in stiskali pesti, zraven pa seveda tudi glasno navijali, za Helios Sunse! Želja je, da so vsi naši navijači oblečeni v oranžno, da bo celi Sloveniji jasno, komu pripadamo. Pred odhodom bo možno kupiti tudi klubske navijaške majice in šale po posebni akcijski ceni!

Cena na udeleženca, starejšega od 14 let, je samo 5€, v to ceno pa sta všteta tako prevoz, kot karta za ogled tekme in osvežilna pijača! In še najbolje – za vse mlajše od 14 let je izlet BREZPLAČEN!

Pohiti s prijavo, število mest je omejeno.

Obvezna je prijava na 051 394 469 (Andrej) ali na mail andrej.pustotnik@helios-suns.si. Prijave sprejemamo do vključno valentinovega, torej do četrtka, 14. 2., do 16.00, vsekakor pa pohitite, saj je število mest omejeno! Predviden odhod bo v soboto, okoli 16. ure, iz avtobusne postaje Domžale, povratek pa zvečer okoli 22.00.

V kolikor bomo dovolj glasno navijali in se Sunsi uvrstijo v nedeljski finale, bo zgodba ponovljena tudi na nedeljo, 17. februarja!