Tokratna prireditev Občine Domžale ter Zavoda za šport in rekreacijo Domžale je na Valentinov dan potekala pod sloganom “Zaljubljeni v šport”, še enkrat več pa so se zbrali in nagradili najboljše športnice in športniki ter športni delavci in kolektivi domžalske regije. Med njimi tudi letos niso manjkali uspehi našega kluba.

Medaljo za osvojitev naslova državnih prvakov sta prejeli ekipi U13 in U15, zlato medaljo za enak dosežek pa ekipa mladincev U19. Za mlajše so nagrado prevzeli Mark Pirman, Nik Prusnik in Jaka Sazonov, za ekipo U15 sta po nagrado odšla Tevž Sojer in Jan Šetina, za mladince pa kapetan lanske zasedbe Nejc Klavžar.

Ob ekipnih uspehih so za dolgoletno kvalitetno in uspešno delo na področju športa nagradili vodjo mladinskega pogona kluba Dejana Čikića (bronasto priznanje) in gospodarja dvorane ter “gospoda za vse” Aleša Erjavška (srebrno priznanje). Dejan je del našega kolektiva 10 let, v tem času pa se je delo mladinskega pogona povzdignilo med najboljše v Sloveniji. Dejan je bil večkrat izbran za najboljšega slovenskega trenerja v mladinskih selekcijah, izdal pa je tudi odličen trenerski pripomoček, knjigo s 500 košarkarskimi vajami, ki je bila letos prevedena tudi v angleški jezik. Aleš je že več kot 25 let nepogrešljivi član kluba, v katerem je opravljal že toliko funkcij, da jih je brezpredmetno naštevati. Glavno, kar je treba vedeti je, da se lahko na Aleševo pomoč vsi trenerji in igralci kluba zanesejo v vsakem trenutku dneva.

Med prejemniki posebne nagrade za dosežke strokovnega kadra je bil tudi otrok kluba, zdaj pa selektor slovenske košarkarske reprezentance, Rado Trifunović. Nagrado za življensko delo je prejel nekdanji učitelj športne vzgoje na OŠ Rodica Marjan Tancik. Najboljši kolektiv Občine Domžale za leto 2018 je postalo člansko moštvo Nogometnega kluba Domžale, najboljša športnica je plesalka Lana Smolnikar, najboljši športnik pa boksar Marjan Bolhar. Vsem prejmnikom nagrad iskrene čestitke tudi z naše strani in naj jim bodo ti dosežki čim boljša motivacija za nadaljnje delo!