Končana je velika nagradna igra, ki je ob pomoči AC Debevc, našega zvestega partnerja, potekala skozi vso sezono Lige ABA 2. Srečna nagrajenka, in s tem lastnica novega skuterja, pa je postala Irena!

Takole je izvršni direktor AC Debevc, Bojan Horvat, izmed oddanih kuponov izžrebal srečno nagrajenko Ireno.

Vsi kupci sezonskih vstopnic in kupci posamičnih kart na domačih tekmah Lige ABA 2, pa tudi stranke oz. obiskovalci Avto Debevc, so imeli med sezono možnost izpolniti nagradni kupon, s katerim so se uvrstili v žreb za nov skuter. Ob rednih nagradnih igrah na domačih tekmah Lige ABA 2, ki so enega srečnega obiskovalca tekme vsakokrat razveselile z vikend izposojo novega avtomobila AC Debevc, je napetost dosegla vrhunec ob polčasu tekme Helios Suns – Split.

Izvršni direktor AC Debevc, Bojan Horvat, je prevzel odgovorno nalogo, da razveseli enega srečnega nagrajenca, ki je med sezono oddal nagradni kupon. Malce je bilo treba vse skupaj še premešati, potem pa smo dobili zmagovalni kupon, na katerem je bilo izpisano ime Irena Povalej!

Direktor Helios Suns, Matevž Zupančič, in izvršni direktor AC Debevc, Bojan Horvat.

Srečni nagrajenki seveda iskreno čestitamo in ji želimo mirno vožnjo z njenim novim skuterjem, AC Debevc pa se zahvaljujemo za sodelovanje in pomoč pri izpeljavi nagradne igre.