Helios Sunsi so s sezono 2018/19 pridobili novega partnerja, podjetje Hiveterminal, ki se bo uvrščal med »srebrne« sponzorje klube.

Hiveterminal (www.hiveterminal.com) je slovenska spletna platforma, ki na enem mestu združuje prodajalce in kupce terjatev, z inovativnostjo in globalno prisotnostjo pa se uvrščajo v sam vrh domačih “fintech” podjetij. Platforma malim in srednje velikim podjetjem omogoča takojšen, enostaven in brezplačen dostop do svežega kapitala s prodajo odprtih terjatev, hkrati pa investitorjem zagotavlja visoke donose ob minimalnem tveganju. Leta 2017 so v Barceloni osvojili nagrado za najboljši startup s področja blockchain tehnologije, danes pa že omogočajo takojšnjo likvidnost slovenskim podjetjem.

Hiveterminal je novo ime med našimi sponzorji.

Matevž Zupančič, direktor Helios Suns: “Pri Hiveterminalu so v domžalskem Heliosu prepoznali klub z vizijo in dobrim delom z mladimi ter široko paleto manjših sponzorjev in partnerjev. Način delovanja kluba in usmerjenost v družbeno odgovornost se ujema s usmeritvami podjetja Hiveterminal, zato bosta partnerja po najboljših močeh iskala sinergije in poti za še boljšo košarko v Domžalah.”