Spoštovani navijači, sezonske vstopnice za ogled domačih tekem KK Helios Suns Domžale so v prodaji!

Tudi v prihodnji sezoni se bomo za vas potrudili po najboljših močeh. Drugo sezono zapored bo naša članska ekipa nastopala v Ligi ABA 2, s čimer domžalska košarka ostaja na mednarodnem zemljevidu. Mladi in dinamični ekipi bo z vašo glasno pomočjo s tribun zagotovo lažje. Ker bomo seveda nastopali tudi v Ligi Nova KBM in Pokalu Spar, bo v Športni dvorani Domžale v sezoni 2019/20 mogoče navijati skupaj na NAJMANJ 20 TEKMAH, seveda pa verjamemo, da jih bo še veliko več.

Tistim, ki nam boste zaupali z nakupom sezonske vstopnice, tako v paketu pripada tudi ogled vseh morebitnih dodatnih tekem, če oz. ko se bo naša ekipa uvrstila v končnice tekmovanj.

Vaše pomoči z nakupom sezonske vstopnice bomo izredno veseli, ne samo, ker si želimo v dvorani čim boljše vzdušje, pač pa ker boste s tem prispevali k delovanju in razvoju kluba z dolgoletno tradicijo. Kluba, ki po najboljših močeh vrača zaupanje okolju ter prispeva k zdravemu duhu v zdravih telesih skorajda 700 otrok, ki se učijo košarke in športnih vrednot pod našim okriljem. Le z vašo pomočjo bomo osmislili naš slogan “Brez vas ni nas”, ki v današnjih časih dobiva vedno večjo težo. 

Obljubljamo, da vam bomo za zaupanje povrnili z borbeno igro v čisto vsakem trenutku, na vsakem obračunu, in s pozdravom navijačev po koncu tekem, ne glede na njihov razplet.

Za vas bomo pripravili tudi gostoljubno ponudbo osvežilnih pijač in prigrizkov, ne bo pa manjkalo niti nagradnih iger za obiskovalce. Vse skupaj seveda ne bo šlo brez nastopov plesne skupine Leaders Unified!

Cenik vstopnic KK Helios Suns 2019-2020:

SEZONSKA VSTOPNICA CENA  
SEZONSKA – “VIP” 200 eur VIP vstopnica + pijača in prigrizek  
SEZONSKA – “BREZ VAS NI NAS” 80 eur Vse tekme za nove kupce sezonskih vstopnic
SEZONSKA – “ZVESTOBA DO GROBA” 70 eur Vse tekme za lanske kupce sezonskih vstopnic
SEZONSKA – “ČLANSKA” 60 eur Vse tekme za člane kluba in starše vadečih pri KK Helios Suns

Po novem je pri nas možen tudi brezgotovinski nakup vseh klubskih produktov, kar bo omogočil partner kluba Mastercard Slovenija.

NOVO: Vsi kupci sezonskih vstopnic z nakupom pridobite tudi naslednje ugodnosti pri naših partnerjih:

  • Helios Suns Fan shop: 20% popusta na vso opremo iz naše navijaške trgovine
  • Restavracija in pivnica Stara Fabrka Domžale: 10% popusta na hrano in pijačo
  • Restavracija Arboretum Volčji potok: 15% popusta na hrano in pijačo
  • Spletna košarkarska trgovina Dunk Shop: 15% popusta za nakupe v spletni trgovini dunkshop.si (kodo za popust vsak kupec na zahtevo dobi v klubu)
  • Fitnes center Fit-Fit Domžale: 20% popust na nakup letne karte za vadbo v fitnesu
  • Morro Sartoriale Ljubljana: 10% popust na obleke po meri

Za koriščenje naštetih ugodnosti mora stranka predložiti sezonsko vstopnico. Ugodnosti veljajo za eno osebo – kupca sezonske vstopnice in niso prenosljive.

Za vse kupce sezonskih vstopnic bomo med samo sezono pripravili še dodatne ugodnosti in presenečenja, o čemer bomo kupce sproti obveščali po elektronski pošti, naši uradni spletni strani in družabnih omrežjih. Spremljajte nas!

Kako do sezonske vstopnice Helios Sunsov?

  1. v pisarni KK Helios Suns, Mestni trg 1, 1230 Domžale, vsak delovnik med 9.30 in 14.00
  2. z naročilom na e-mail: andrej.pustotnik@helios-suns.si

Vse informacije so na voljo tudi na 051 394 469 (Andrej Pustotnik).

Hvala za zaupanje! Brez vas ni nas!

Vaš KK Helios Suns Domžale