Pa je končno tukaj! Uradni tekmovalni začetek sezone! Domžalski košarkarji danes začenjajo s tekmo v domači dvorani, v Ligi ABA 2 jim bo nasproti stal bosanski prvak HKK Široki.

Široki je letos novinec v Ligi ABA 2, gre pa za državnega prvaka Bosne, ki je lani izkoristil odsotnost močnejše Igokeje v domačem tekmovanju in prišel do 10. naslova državnih prvakov.

Dejan Jakara: “Vabim gledalce, da v čim večjem številu pridejo spodbujat prenovljeno ekipo!”

Blaž Mahkovic, Helios Suns: “Vsi že nestrpno pričakujemo prvo uradno tekmo v sezoni. Ker igramo pred domačim občinstvom, bomo proti Širokemu seveda ciljali na zmago.”

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov: “Informacij o nasprotniku imamo malo, a kljub temu vemo, da ima Široki izredno mlado, agresivno ekipo, zelo podobno naši. So aktualni bosanski prvaki, tako da pričakujemo izredno težko tekmo. Jasno pa je, da je cilj zmaga, zato ob tej priliki vabim tudi vse navijače, da nas pridejo spodbujat.”

Tudi danes na tekmi lahko kupite nove sezonske karte, ki vam v sezoni, poleg uživanja na domačih tekmah, prinašajo tudi številne dodatne ugodnosti pri naših partnerjih (VEČ TUKAJ). Tisti, ki ste karte naročili in jih boste danes prevzeli, pridite pravočasno. Vas pa na otvoritvi letošnje sezone čaka prenovljen glavni vhod z novim barom, Heliosova nagradna igra, Čokočinka, shop klubske opreme, pa še kaj se bo našlo! SE VIDIMO!