Na dan, ko igrajo Helios Sunsi, lahko z nekaj lakote in posledičnim obiskom Burger placa in pivnice Stara fabrka ali Kavarne Melody pridete do brezplačnih vstopnic za ogled večerne tekme. Na sami tekmi pa vas čaka kar nekaj presenečenj, med drugim tudi prenovljen glavni vhod z novim prostorom za okrepčilo, in pa nagradni igri, ki ju pripravljamo v sodelovanju z našim generalmim sponzorjem, podjetjem Helios, in bronastim sponzorjem Hiveterminal.

Tako kot lani, lahko v Stari fabrki, na dan članske tekme, ob naročilu glavne jedi, dobite 2 BREZPLAČNI VSTOPNICI za ogled večerne tekme Helios Sunsov. Enako darilo vas čaka v Kavarni Melody ob naročilu dveh sladic. Slednji bodo imeli v času tekme tudi posebno akcijsko ceno hmeljevega napitka. Na obeh lokacijah vas zvečer, po tekmi, ob predložitvi kupljene vstopnice in naročilu glavne jedi, čaka brezplačno pivo ali sladica!

Na vseh domačih tekmah boste zvesti kupci naših vstopnic lahko sodelovali tudi v posebnih nagradnih igrah. Dva izmed vas se bosta vsakič med polčasom pomerila v metanju prostih metov. Zmagovalcu medsebojnega boja bomo podarili notranjo zidno barvo Spektra Style v želeni niansi ter kupon za popust v višini 40% na vse izdelke blagovne znamke Helios v Premium centru v Domžalah. Drugouvrščeni bo prejel tolažilno nagrado. Da pa tudi skozi nagradno igro spomnimo, da Helios Sunsi v letu 2019 praznujejo 70-letnico svojega obstoja, bomo ob koncu sezone enemu izmed tedenskih zmagovalcev z žrebom podelili kar 70 litrov notranje zidne barve Spektra ClassicPlus v poljubni niansi.

* tedenska nagrada: Popust v Premium centru velja le za izdelke blagovne znamke Helios in podznamk Spektra, Bori in Tessarol. Barva kot nagrada se prevzame v Premium centru na sedežu podjetja Helios v Domžalah (Količevo 65). Popusti se ne seštevajo. Nagrada je ena embalaža materiala Spektra Style v pakiranju 2,5L v poljubni niansi.
* glavna nagrada: Nagrada se prevzame v Premium centru. 100% popust velja le za material, določen z nagradno igro in se ne sešteva z drugimi popusti.

Še vedno pa bo z nami nagradna igra Hiveterminal, ki bo dva nagrajenca opremila s trenutno najbolj popularnimi “vreča nahrbtniki”! Vse to, in še kaj zraven, vas čaka na članskih tekmah Helios Sunsov!