Košarkarski klub Helios Domžale spada med klube z največjo tradicijo v Sloveniji in širši regiji. Prav letos društvo praznuje 70-letnico svojega obstoja. Generalni pokrovitelj je ostal zvest domžalski košarki, za ohranitev najmočnejšega mladinskega pogona v državi in povečanje tekmovalnih članskih ambicij, pa klub v današnjih časih potrebuje tudi povečano vključevanje lokalnega okolja v financiranje projekta.

V klubsko družino se trudimo privabiti nove partnerje ter hkrati zadržati stare, vsem skupaj pa omogočiti vključenost v delovanje kluba ter medsebojno mreženje, ki edino lahko zadovolji tudi poslovne interese vpletenih, ki presegajo družbeno odgovorno držo do samega projekta in “donatorsko” naravnanost. V ta namen se ustanavlja POSLOVNI KLUB, skozi katerega želimo med drugim ponuditi:

  • omogočanje rednih stikov med slovenskimi in tujimi podjetji in posamezniki, ki so partnerji kluba, v okviru druženja na domačih tekmah KK Helios Suns
  • mreženje med partnerji v okviru organiziranih neformalnih druženj izven samih tekem KK Helios Suns
  • posebne ugodnosti, povezane s klubskimi produkti (popusti na vstopnice, merchandising, ogledi gostovanj,…)
  • redno obveščanje o aktivnostih kluba (članskih, mladinskih, poslovnih,…)

Za pristop k Poslovnemu klubu smo določili minimalni prispevek vsakega partnerja, slednji pa je od tam naprej vključen v vse nadaljnje aktivnosti kluba, ki omogočajo vključitev v oglaševanje v dvorani in vseh klubskih komunikacijskih kanalih, poimenovanje mladih selekcij po pokrovitelju in tisto kar je, verjamemo, partnerju najbolj zanimivo – mreženje, z odpiranjem novih vrat v poslovnem svetu.

Še več o poslovnem klubu na: http://helios-suns.si/poslovni-klub/.