Vsmi mladi in nadebudni košarkarji, vabljeni na praznični dan šole košarke, ki se bo v nedeljo, 22. 12., od 9.00 naprej, odvijal v Športni dvorani Domžale!

Tekmovanje je namenjeno fantom in dekletom od 1. – 6. razreda, ki vadijo v naši šoli košarke po osnovnih šolah v Domžalah in okolici, lahko pa se nam pridruži še kdo drug. Čaka nas kar nekaj tekem, pa ogledi risanih filmov, družabne igre ter seveda tudi praznično presenečenje. Ker gre za naše letošnje prvo srečanje, bomo veseli številčnega obiska otrok in gledalcev. Igrali bomo tako kot lani, malce bolj zabavno, premešano, da se fantje spoznavajo med sabo in da v ospredje postavimo igro in ne rezultata!

MLAJŠI (1. – 3. razred)                                                               STAREJŠI (4. – 6. razred)

Ura Tekma   Ura Tekma
9.00 Ekipa Radovčić – Ekipa Šantelj   9.00 Ekipa Konjević – Ekipa Florveus
9.30 Ekipa Oman – Ekipa Bratec   9.30 Ekipa Mahkovic – Ekipa Pelko
10.00 Ekipa Bratec – Ekipa Šantelj   10.00 Ekipa Florveus – Ekipa Mahkovic
10.30 Ekipa Radovčić – Ekipa Oman   10.30 Ekipa Konjević – Ekipa Pelko
11.00 Ekipa Oman – Ekipa Šantelj   11.00 Ekipa Mahkovic – Ekipa Konjević
11.30 Ekipa Bratec – Ekipa Radovčić   11.30 Ekipa Florveus – Ekipa Pelko

Zbor za vse otroke je ob 8.40! Prosimo, čim manj zamujanja. Tako ali tako potem vedno zamujamo z urnikom. 🙂 Na začetku naredimo žrebanje ekip, potem pa začnemo s tekmami. Mlajši (1.-3. razred) bodo igrali 2 x 12 minut na koš višine 260 cm, starejši (4.-6. razred) pa igrajo 2 x 12 minut na normalno višino koša. Vsi igralci morajo imeti sabo svojo športno opremo, za boljšo razpoznavnost pa bodo v času tekem dobili tudi klubske drese.

Sodelovanje na turnirju je za vse otroke BREZPLAČNO, tako kot treningi Šole košarke. Bomo pa pobirali vstopnino za gledalce (5 €), ki bo v celoti namenjena delovanju Šole košarke!