Po četrtfinalnih zmagah nad Šentjurjem je zdaj čas še za zaključni turnir Pokala Spar, ki se bo ta vikend odvijal v Športni dvorani Kodeljevo, v Ljubljani. Helios Sunse v polfinalu čaka obračun z lanskimi državnimi in pokalnimi prvaki, Koper Primorsko.

Vladimir Anzulović (Krka), Jurica Golemac (C. Olimpija), Dejan Jakara (Helios Suns) in Andrej Žakelj (Koper Primorska).

Domžalski košarkarji so se s Koper Primorsko letos pomerili že dvakrat, obakrat pa so slavili košarkarji iz Obale. Doma je bilo 60:78,  v gosteh pa, s sicer že kar močno spremenjeno zasedbo “tigrov”, 84:66. Na številne spremembe v zasedbi Primorske je opozoril tudi trener Sunsov Dejan Jakara, vseeno pa gre še vedno za spoštovanja vredno ekipo, ki tudi na najvišjem nivoju regionalnega tekmovanja drži korak z najboljšimi.

Dejan Jakara, trener Helios Sunsov:‘ ‘S Koprom Primorsko smo se to sezono srečali že dvakrat, vendar v precej drugačnih zasedbah. Zame je še vedno absolutni favorit, vendar verjamem v svoje igralce in vem, da na Kodeljevo ne bomo šli z belo zastavo. Naredili bomo vse, da presenetimo in da v nedeljo odigramo še eno tekmo.”

Helios Sunsi in Koper Primorska bosta jutri s prvim polfinalom začela ob 15.30, drugi polfinalni par pa je Cedevita OlimpijaKrka (ob 18.30). Vabljeni v našo družbo, tokrat v dvorano Kodeljevo!