Če smo včeraj potrdili nadaljevanje sodelovanja s trenerskim štabom članske ekipe, pa je današnja novica, vezana na člansko ekipo, podaljšanje sodelovanja z 20-letnim Adrianom Hirschmannom.

Adrian Hirschmann

192 cm visoki branilec se je Helios Sunsom priključil po novem letu, kot eden najboljših posameznikov 2. SKL za člane. V Ligi Nova KBM je že letos v povprečju dobival dobrih 10 minut na tekmo, v obračunu s Primorsko, ko je 8 točkam dodal po 2 skoka in podaji, pa je pokazal, da v sebi skriva potencial, ki ga bo poskušal razviti z nadaljnjim delom v Domžalah.

Adrian Hirschmann, Helios Suns: “Vesel sem, da bom športno pot nadaljeval pri Helios Sunsih. V zadnjih mesecih sem se prepričal, da je to dobra sredina za moj košarkarski napredek. Naredil bom vse, da pripomorem k čim boljšim rezultatom ekipe. Verjamem, da bomo s trdim delom uresničili zastavljene cilje.”

Dejan Jakara, trener članske ekipe Helios Suns: “Adrian je dokazal, da lahko igra na višjem nivoju. Hkrati pa v klubu verjamemo, da ima še veliko prostora za napredek. Zato me veseli, da smo se uspeli uskladiti za nadaljnje sodelovanje.”