Trener članske ekipe, Dejan Jakara, in njegov pomočnik, Grega Nachbar, sta zavihala rokave in začela delom tudi s člansko ekipo. “Staroselcem” sta priključila tudi nekaj mladih domžalskih košarkarjev, ki tako dobivajo neprecenljive izkušnje dela z izkušenejšimi, hkrati pa je to tudi priložnost, da se dokažejo pred članskim trenerskim štabom.

Na članskih treningih tudi pet novih, mladih obrazov. Najstarejši med njimi je Vid Rener.

Jure Pelko in Sreten Knežević, Jaka Strel ter do predvčerajšnjim tudi John Florveus, Aljaž Bratec in Urban Oman, to so vseeno že izkušenejši obrazi v Športni dvorani Domžale. Tudi še letošnja mladinca, Bine Prepelič in Uroš Šikanić, imata za sabo vseeno že eno sezono v domžalski članski ekipi. Nekaj pa je vseeno tudi novih obrazov iz mladinskega pogona, ki ob bolj kot ne že zaključenem šolskem letu, dobivajo priložnost za nekaj dodatnega dela.

Anej Orel

Najstarejši med njimi je Vid Rener (2001, 196 cm), ki je z letošnjo predčasno končano sezono tudi zaključil s treningi v mladinskem pogonu. Vid je že lani opravil nekaj članskih treningov s Helios Sunsi, sicer pa je del domžalskega kluba vse od svoje U15 sezone, ko se je na drug konec mesta preselil iz KK Lastovka. Letošnjo sezono je deloma preživel tudi pri Ježici, za katero je nastopal v 3. SKL za člane.

Tim Šujica

Članskim treningom sta trenutno priključena tudi dva košarkarja letnika 2002. Prvi je Anej Orel (203 cm), otrok domžalskega kluba, ki pa je dres Helios Sunsov pred lansko sezono zamenjal z dresom Spanish Basketball Academy v Madridu, Španiji. Zaradi “korona-situacije” je trenutno doma, ni pa še jasno, ali se vrača na Iberski polotok ali ne. Drugi košarkar tega letnika pa je Tim Šujica (194 cm), ki se je pred letošnjo sezono v Domžale preselil iz mariborskega AKK Branika. Tudi on je letos nastopal v 3. SKL za člane, in sicer je bil posojen ekipi Janče Ljubljana.

Jošt Flerin

Najmlajša dva, ki sta trenutno tudi del članskih treningov, pa sta Jošt Flerin (2003, 198 cm) in Tibor Mirtič (2003, 201 cm), oba v letošnji sezoni še del kadetske ekipe Helios Sunsov. Jošt je član domžalskega kluba že od malih nog, Tibor pa se je v Domžale pred dvema letoma preselil iz Slovana.

Tibor Mirtič

Fantom lahko zaželimo zgolj srečno, hkrati pa verjamemo, da bodo na treningih od sebe vseskozi dajali sto procentov, morda pa še kakšnega več. 🙂