Petek, 26. junij, je bil zadnji dan v sezoni 2019/20, ko so naši mladi, tisti, ki nam niso že prej pobegnili na počitnice, še trenirali oz. bolje rečeno, se še družili v Športni dorani Domžale. Od sobote naprej smo z mladimi uradno na počitnicah, člani pa bodo aktivni točno do konca junija.

Ker se je šola končala že v sredo, v četrtek pa je bil, zaradi dneva državnosti, dela prost dan, se je kar nekaj naših košarkarjev na počitnice odpravilo še pred zadnjimi klubskimi treningi. Vseeno pa smo se v petek, 26. 6., še vedno v kar lepem številu poslovili od letošnje kaotične sezone. Najmlajši, U11 in U13, so se posladkali s sladoledom, fantje od ekip U15 naprej pa so se še zadnjič letos preoblekli v športno opremo in opravili s svojimi treningi. Navodila glede želenega dela preko poletja so fantje že dobili ali pa jih še bodo v naslednjih dneh, vseeno pa je prav, da zdaj vsaj za nekaj dni pozabijo na košarko. Članski treningi bodo potekali še v ponedeljek, 29., in torek, 30. junija.

Adijo do avgusta!

Poletje bo hitro minilo. Nekateri bodo aktivni na reprezentančnih pripravah, spet drugi se bodo udeleževali raznih taborov, nekateri pa bodo enostavno počivali in uživali doma. Ponovno bomo klubsko aktivni meseca avgusta, najverjetneje se bodo treningi v novi sezoni pričeli 10. 8. za starejše od U15, mlajši pa bodo začeli še teden dni pozneje. Če bo vse ok glede korona-situacije, nas konec avgusta čaka tudi tabor za najmlajše v Savudriji, o katerem vas bomo pravočasno obvestili.

Vsem skupaj želimo sproščeno poletje, pa se kmalu spet vidimo!