Članski trenerski štab je glede na lansko sezono doživel dve minimalni spremembi oz. eno spremembo in en dodatek, če smo še bolj natančni. Šef stroke pa seveda ostaja Dejan Jakara.

Strokovni štab Helios Sunsov v novi sezoni.

Najstarejše Sunse, ki so se pred novo sezono prvič zbrali v začetku tega tedna, bo v prihodnji sezoni vodil podoben, a nekoliko dopolnjen strokovni štab, ki je med valovi vseh tekmovanj uspešno krmaril že v pretekli, žal predčasno končani sezoni. Pred glavnim trenerjem, zdaj lahko rečemo kar domačinom, Dejanom Jakaro, je tretja tekmovalna sezona, njegov pomočnik ostaja Grega Nachbar, ki ima še leto daljšo klubsko kilometrino.

Dejan Jakara in Grega Nachbar.

Z delom bo nadaljeval tudi kondicijski trener Janez Konjar, ki mu bo pomagal Gašper Šoln. Skupaj bosta vodila tudi telesno pripravo mlajših selekcij, saj želimo v klubu nuditi čim boljši servis prav vsem košarkarjem. Nov obraz v klubu je športni terapevt Timotej Izlakar, ki je prejšnje 4 sezone skrbel za dobro počutje mladih nogometašev ljubljanske Olimpije. Zamenjal bo Biana Hanžela, ki se posveča zaključku študija fizioterapije. Na tem mestu se mu iskreno zahvaljujemo za opravljeno v lanski sezoni.

Upajmo, da bomo čim manj potrebovali klubskega zdravnika, dr. Uroša Megliča, dela pa gotovo ne bo manjkalo starosti kluba, ekonomu in tehničnemu vodji, Alešu Erjavšku.