Družina klubskih partnerjev se je na začetku letošnje sezone razširila za dve poznani imeni. Pravzaprav se eno po kratkem premoru vrača, drugo pa je novo, v vsakem primeru pa smo veseli, da so se tako pri Petrolu, kot pri Nomagu, odločili za sodelovanje.

Nekoč so že bili z nami, letos pa se vračajo med pokrovitelje kluba – Petrol je poleg največje slovenske energetske družbe tudi največji slovenski uvoznik, največje slovensko podjetje po prihodkih ter ena največjih slovenskih trgovskih družb. Petrol s sponzorstvi že vrsto let podpira slovenski šport, prispeva k njegovemu razvoju ter zvesto navija za naše športnike. Odslej tudi za Helios Sunse, zlasti tiste najmlajše, ki jim bo v letošnji sezoni stal ob strani.

Petrol

Družini naših partnerjev pa se pridružuje tudi podjetje Nomago, ki bo z vrhunskimi storitvami na področju avtobusnih prevozov poskrbelo za varna in udobna potovanja naše članske ekipe doma in v tujini, je največji ponudnik storitev mobilnosti potnikov v Sloveniji. Odlično uporabniško izkušnjo in storitev zagotavljajo z izjemno fleksibilnostjo in odzivnostjo, najvišjimi standardi kakovosti in varnosti, 24-urno dežurno službo, osebnim skrbnikom ter po potrebi tudi s celovito potovalno storitvijo. Vse to pod sloganom PRIDI Z NAMI.

Nomago

Obema se že vnaprej zahvaljujemo, hkrati pa se nadejamo uspešnega in pozitivnega sodelovanja!