Bolje večkrat kot premalokrat – znova opozarjamo vse navijače Helios Sunsov, da je prva domača tekma tik pred vrati! To soboto, 3. 10., ob 19.00, se bomo pomerili z rivali iz Polzele, tekmo pa si bo mogoče ogledati tako v spletnem prenosu, kot tudi v dvorani!

Že imaš svojo sezonsko karto?

Si pa boste tekmo v živo lahko ogledali le kupci sezonskih vstopnic, saj je število mest v dvorani zaradi znanih razlogov močno omejeno. Tudi zato smo letos za sezonske karte postavili še posebej spektakularno ceno, 60€ za nove kupce in samo 50€ za lanske imetnike kart ter starše klubskih otrok! Vse kupce sezonskih vstopnic čaka čisto prava Helios Suns zaščitna pralna maska in dodatne ugodnosti pri naših partnerjih:

  • Helios Suns Fan shop: 20% popusta na vso opremo iz naše navijaške trgovine
  • Restavracija in pivnica Stara Fabrka Domžale: 10% popusta na hrano in pijačo
  • Restavracija Arboretum Volčji potok:  15% popusta na hrano in pijačo
  • Spletna košarkarska trgovina Dunk Shop: 15% popusta za nakupe v spletni trgovini dunkshop.si (kodo za popust vsak kupec na zahtevo dobi v klubu)
  • Fitnes center FitFit Domžale:  20% popust na nakup letne karte za vadbo v fitnesu
  • Morro Sartoriale Ljubljana: 10% popust na obleke po meri

Nakup sezonske vstopnice je mogoč na dan tekme na blagajni dvorane ali:

  1. v pisarni KK Helios Suns, Mestni trg 1, 1230 Domžale, vsak delovnik, med 9.30 in 14.00
  2. z naročilom na e-mail andrej.pustotnik@helios-suns.si
  3. z naročilom po telefonu 051 394 469 (Andrej)

Na uvodni tekmi proti Hopsom iz Polzele vas bomo pogostili tudi z uradnim prigrizkom kluba – čipsom San Carlo, tisti pravi navijači boste svoje Instagram profilke lahko posodobili s slikanjem z našim klubskim okvirjem, kupili klubsko majico ali naročili dres svojega idola v klubski trgovini, med premori pa (z varne razdalje) spočili oči ob nastopih zvestih plesalk Leaders United!