Očitno se imajo številni košarkarji lepo v Domžalah, ko pa se tako radi vračajo nazaj v dres Helios Sunsov. Potem, ko je v Domžalah prvič okusil igranje na prvoligaškem parketu in bil v Domžalah tudi predlani, v tisti predčasno končani “koronski” sezoni, bo Heliosov dres še tretjič v svoji karieri oblekel 26-letni Leon Šantelj.

Leon Šantelj bo spet zaigral v dresu Helios Sunsov.

V Domžalah še naprej sestavljajo slovensko jedro ekipe, del katerega bo v novi sezoni ponovno tudi Leon Šantelj (1995, 205 cm). Košarkar, ki lahko zaigra na položajih krilnega centra in centra, bo po sezonah 2014-16 ter 2019-20 znova zaigral med Helios Sunsi. Lansko sezono je začel na Češkem (Olomoucko Prostejov), nadaljeval pa pri Rogaški, za katero je v 1. SKL v povprečju dosegal po 8,8 točke ter 5,8 skoka na tekmo.

Leon Šantelj, Helios Suns: “Pogoji za delo so v Domžalah odlični, sistem dela trenerja Dejana Jakare pa mi je tudi že dobro poznan, zato odločitev res ni bila težka. Veselim se ponovnega igranja v Ligi ABA 2, v slovenskem prvenstvu pa imajo pri Heliosu tako ali tako vsako leto zelo visoke cilje. Hkrati upam, da se bodo na tribune lahko normalno vrnili tudi gledalci, ki so v domžalski dvorani med najbolj zvestimi in glasnimi v Sloveniji.”