Sestava članske ekipe Helios Suns za letošnjo sezono je končana, še zadnjo prazno pozicijo pod obročem bo zasedel srbski košarkar Miloš Glišić.

Miloš Glišić (206 cm, 1998), ki lahko zaigra na obeh centrskih položajih, ima kljub le 23 letom za sabo že pestro košarkarsko pot. V mladih letih je nosil dres Partizana in se kot velik talent že zelo zgodaj preizkusil tudi v članskem moštvu beograjskega velikana. Kasneje je član vseh mlajših srbskih reprezentanc zaigral za Vršac, nato dobri dve sezoni za Dynamic, lansko leto pa je začel pri Rogaški (12,3 točke in 5,5 skoka na tekmo) in nato nadaljeval pri Metalcu iz Valjeva (10,3 točke in 7,0 skoka na tekmo). Po manjših zdravstvenih težavah je zdaj spet pripravljen na največje napore.

Miloš Glišić je v dresu Dynamica gostoval tudi že v Domžalah.

Miloš Glišić, Helios Suns: “Vesel sem, da se priključujem ekipi Helios Suns, eni najboljših ter najbolje organiziranih ekip v Sloveniji. Poznam že kar nekaj bodočih soigralcev, tako da verjamem, da se bom v ekipo hitro vklopil. Skupaj bomo naredili vse, da bodo naše predstave in rezultati na vseh tekmovalnih frontah kar se da uspešni in da si z borbeno igro prislužimo tudi glasno podporo domžalskih navijačev.”