Spoštovani navijači!

Verjeli ali ne. Sezonske vstopnice za ogled domačih tekem KK Helios Suns Domžale so v prodaji! 

Možna tudi vnovčitev razvpitega »vavčerja« BON21!


Pred športnimi kolektivi je prav posebna sezona. Tako kot povsod, je epidemija korona virusa premešala karte tudi v športu. Naša panoga je ena tistih, ki se je bila primorana še najbolj umakniti na stranski tir in dati prednost varovanju zdravja vseh udeležencev. Ne glede na vse, pri Helios Sunsih delamo s polno paro in z optimizmom vstopamo v novo sezono, kjer bomo lovili čim boljše rezultate, vas navijače pa skušali navduševati z atraktivno igro.

Tistim, ki nam boste v teh časih zaupali z nakupom sezonske vstopnice, bomo še posebej hvaležni. Ogled tekem bo resda mogoč le v skladu z odloki, povezanimi z epidemiološko situacijo v državi. Prednost ogleda tekem v živo v primeru določenih omejitev, bodo imeli kupci sezonskih vstopnic, kar je še razlog več za njen nakup! V paketu kupcu pripada ogled prav vseh tekem v domači dvorani, ne glede na tekmovanje, redne dele ali končnice. 

Z nakupom sezonske vstopnice si boste prislužili tudi darilce – kolekcijo povsem novih podpisnih kartic naših igralcev! 

Vaše pomoči z nakupom sezonske vstopnice bomo izredno veseli ne samo, ker si želimo v dvorani čim boljše vzdušje, pač pa ker boste s tem prispevali k delovanju in razvoju kluba z veliko tradicijo. Kluba, ki po najboljših močeh vrača zaupanje okolju ter prispeva k zdravemu duhu v zdravih telesih skorajda številnih otrok, ki se učijo košarke pod našim okriljem. Le z vašo pomočjo bomo osmislili naš slogan »Brez vas ni nas«, ki v današnjih časih dobiva vedno večjo težo.

Letos vam nakup sezonske vstopnice omogočamo tudi z BON21, ki ga je za odpravljanje posledic epidemije vsem državljanom namenila država – v primeru koriščenja tega bona za nakup sezonske vstopnice se z osebnim dokumentom zglasite v pisarni kluba v Športni dvorani Domžale, pri sekretarju Andreju Pustotniku (tel. 051 394 469).

V kolikor bo to dovoljeno, bomo za vas pripravili tudi gostoljubno ponudbo osvežilnih pijač in prigrizkov, ne bo pa manjkalo tudi nagradnih iger za obiskovalce. Verjamemo, da bomo lahko gostili tudi zveste plesalke Leaders United!

Ne pozabimo, da je pri nas po novem možen tudi brezgotovinski nakup vseh klubskih produktov, kar bo omogočil partner kluba Mastercard Slovenija. 

Ceno sezonske vstopnice smo letos zaradi nastale situacije »zaokrožili navzdol«, in sicer na 60 eur za nove in 50 eur za člane kluba in starše otrok, ki vadijo v naših podmladkih. Vsi lanski kupci pa bodo ob predložitvi lanske sezonske vstopnice novo dobili brezplačno, saj lansko sezono zaradi znanih razlogov tekem v živo res ni bilo možno spremljati. Bomo pa tudi vsem tistim, ki bodo na ta način letošnjo sezonsko vstopnico dobili brezplačno, zelo hvaležni za morebitne prostovoljne prispevke – vsak evro v teh zoprnih časih za šport nam namreč še kako prav pride. Vsak kupec bo prejel tudi zaščitno masko s klubskim logotipom, saj bodo le-te na tribunah kot kaže vsaj v začetku sezone obvezne.

Vsi kupci sezonskih vstopnic z nakupom pridobite tudi naslednje ugodnosti pri naših partnerjih:

  • Helios Suns Fan shop: 20% popusta na vso opremo iz naše navijaške trgovine.
  • Restavracija in pivnica Stara Fabrka Domžale: 10% popusta na hrano in pijačo.
  • NOVO! Valentino Cafe: Ugodnosti še ostajajo presenečenje!
  • Restavracija Arboretum Volčji potok: 15% popusta na hrano in pijačo.
  • Spletna košarkarska trgovina Dunk Shop: 15% popusta za nakupe v spletni trgovini dunkshop.si (kodo za popust vsak kupec na zahtevo dobi v klubu).
  • Fitnes center FitFit Domžale: 20% popust na nakup letne karte za vadbo v fitnesu.
  • Morro Sartoriale Ljubljana: 10% popust na obleke po meri.

Za koriščenje naštetih ugodnosti mora stranka predložiti sezonsko vstopnico. Ugodnosti veljajo za eno osebo – kupca sezonske vstopnice in niso prenosljive.

Kako do sezonske vstopnice Helios Sunsov?

  1. v pisarni KK Helios Suns, Mestni trg 1, 1230 Domžale vsak delovnik med 9.30 in 14.00
  2. z naročilom na e-mail: andrej.pustotnik@helios-suns.si

Vse informacije so na voljo tudi na 051 394 469 (Andrej Pustotnik).

Hvala za zaupanje! Brez vas ni nas!

Vaš KK Helios Suns Domžale.