Helios Sunsi so prvi del letošnje sezone zaključili nadvse uspešno. V Ligi ABA2 so pri samem vrhu, Pokal Spar so zaključili hrabro v finalu in v Domžale po več letih prinesli medaljo, v drugi del Lige NKBM pa vstopajo z odličnega drugega mesta. Da bomo sezono v podobnem tempu nadaljevali, nam bo še kako prav prišla vaša dodatna podpora s tribun!

Ne pozabimo – najbolj strogi “Covid ukrepi” so, upajmo, preteklost, v dvorani lahko znova postrežemo pijačo in prigrizke, med odmori nas bodo znova spodbujale plesalke skupine Leaders, kot velika motivacija pa vam je lahko tudi velika nagradna igra, ki jo v klubu organiziramo skupaj z zvestim sponzorjem Zavarovalnico Triglav – to pa je Triglav met s sredine za čisto pravih 5.000 eur! Bogato nagrado si bo lahko na vsaki izmed petih tekem z nekaj sreče in znanja prislužil en kupec naših vstopnic! Več o nagradni igri in sama pravila pa najdete TUKAJ.

NOVO!!! Da bomo preostanek sezone pospremili skupaj, smo pripravili posebno paketno vstopnico po ceni 35€, s katero si bo mogoče ogledati vse preostale domače tekme sezone – teh pa bo najmanj 6 in največ 12, seveda vse odvisno od uspešnosti naših in vaših Helios Sunsov!

Paketno vstopnico bo mogoče kupiti pred vsako domačo tekmo na klubski blagajni ali z naročilom na: andrej.pustotnik@helios-suns.si.

Razpored tekem v Ligi za prvaka:

5. marec, Helios Suns – Terme Olimia (19.00)
11. marec, Nutrispoint Ilirija – Helios Suns (Hala Tivoli, 18.00)
16. marec, Helios Suns – Krka (18.00)
28. marec, Helios Suns – Cedevita Olimpija (18.00)
2. april, GGD Šenčur – Helios Suns
9. april, Terme Olimia – Helios Suns
16. april, Helios Suns – Nutrispoint Ilirija
25. april, Cedevita Olimpija – Helios Suns
27. april, Krka – Helios Suns
30. april, Helios Suns – GGD Šenčur
od 1. maja, ČETRTFINALE