Domžale bodo od danes pa do nedelje domačin oz. organizator zaključnega turnirja v košarki za fante U17, na katerem bomo spremljali osem najboljših ekip letošnjega državnega prvenstva Slovenije. Med favoriti je tudi domača zasedba Helios Suns!

Helios Suns U17 A

V Športni dvorani Domžale si boste lahko v naslednjih dneh ogledali najboljše, kar trenutno lahko ponudi slovenska košarka v starostni skupini 16-18 let. Osem moštev se bo podalo v zaključne boje, le eden pa bo v nedeljo okronan za državnega prvaka v kategoriji U17 (fantje rojeni v letu 2004 in mlajši). Domačin zaključnega turnirja je seveda zasedba trenerja Dejana Čikića, Helios Suns A, za katero bomo danes, ob 17.30, stiskali pesti v četrtfinalnem spopadu proti Leone Ajdovščini.

SPORED ZAKLJUČNEGA TURNIRJA U17:

Četrtek, 5. maj

17.30 HELIOS SUNS A – LEONE AJDOVŠČINA (par C)
20.00 ZLATOROG THERMANA LAŠKO – PODČETRTEK (par A)

Petek, 6. maj

17.30 CEDEVITA OLIMPIJA A – AKK BRANIK (par B)
20.00 KRKA BELI – ECE TRIGLAV A (par D)

Sobota, 7. maj

15.00 POLFINALE 1 (A – B)
17.30 POLFINALE 2 (C – D)

Nedelja, 8. maj

15.00 ZA 3. MESTO
17.30 FINALE

BILTEN ZAKLJUČNEGA TURNIRJA U17

Vse tekme se bodo igrale v Športni dvorani Domžale, domu Helios Sunsov, lahko pa si jih boste ogledali tudi v neposrednih prenosih na Facebook strani Helios Suns! Cena dnevne vstopnice za odrasle je 5€, za dijake in študente 3€, osnovnošolci in mlajši pa si tekme lahko ogledajo BREZPLAČNO.

Ali lahko Domžalčani po osvojitvi naslova prvaka v U19 kategoriji pridejo še do naslova prvakov v eni starostni kategoriji nižje? Pridite, navijajte in spodbujajte, ter se veselite z mladimi košarkarji!